Accounting assistant

OM ATP ATELIER


ATP Atelier föddes ur viljan att skapa skor och väskor som kopplar samman modern skandinavisk design och italiensk hantverk. Vi vill utmana begreppet lyx - att göra det smart, inte överflödigt. Med ett hållbart tänkande satte vi oss för att skapa, inte bara för att, utan för att göra en meningsfull skillnad i kvinnors liv.

ATP Atelier som varumärke och som företag drivs av skillnader. Vårt team är byggt på ett grundval av människors kontrasterande personligheter och bakgrunder, snarare än likasinnade. Vi gör smarta val från en plats av nyfikenhet och humor - vårt kontor präglas av hårt arbete men också av värme och skratt.

Våra kollektioner är designade i Stockholm och handgjorda i Toscana, med vegetabiliskt garvat läder. Vi är stolta över att ha en stark närvaro i Skandinavien, såväl som på global nivå, i städer som London, Paris, New York, Tokyo och Sydney.

 

OM ROLLEN


Vi söker nu en ekonomiassistent. I denna roll kommer du få vara delaktig i stora och små beslut som rör bolagets finansiella enhet. Vi söker efter dig som trivs i en kreativ mode-miljö, där du får tillföra struktur och ordning. Du drivs av utmaningar och ser lösningar snarare än problem. Även om dina uppgifter är ekonomirelaterade, kommer du att få arbeta tillsammans med både logistikavdelningen och wholesaleavdelningen, du förstår därför vikten av kundrelationer, samtidigt som du har ett business tänk.

Du kommer att rapportera till vår ekonomichef, men du är också självgående. Du är strukturerad, noggrann, serviceinriktad, prestigelös, har förmåga att prioritera och har framförallt ett genuint intresse för siffror och redovisningsfrågor.

Tjänsten träder i kraft 10/1-2022.

 

ANSVARSOMRÅDEN


• Kundreskontra: du kommer att ansvara för faktureringen samt all kommunikation med våra återförsäljare.
• Påminnelsehantering: du förstår vikten av cash management och har löpande uppföljning samt hantering av påminnelser till våra återförsäljare.
• Leverantörsreskontra: du ansvarar för att se till att leverantörsfakturor bokförts rätt samt är attesterade i tid för betalningar.
• In och utbetalningar: du bokför in och utbetalningar löpande.
• Rapportering till skatteverket och intrastat: du kommer att momsdeklarera, skicka in periodisk sammanställning samt rapportera intrastat.
• Löpande redovisning och avstämningar: du kommer att assistera i arbetet för både månadsbokslut och årsbokslut.

 

Kvalifikationer


• Högskoleutbildning med inriktning mot redovisning eller liknande
• Erfarenhet av redovisning: minimum två år
• Flytande språkkunskaper både svenska och engelska

Du kommer att arbeta för ATP Atelier, men vara anställd av moderbolaget How Fashion Industry.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 20/11-2021.